(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als DNA Genetics trakteert mag je op iets exorbitant lekkers rekenen. Bakers Delight is zo’n traktatie. Een indica dominante delicatesse en het nageslacht van The Cookies en Sorbet. Deze wietsoort is natuurlijk heerlijk zoet maar laat zich ook gemakkelijk kweken, én is onlangs opnieuw uitgebracht.

Bakers Delight is de overtreffende trap van Cookies en Sorbet, en het verbeterde product van een kruising op basis van die twee strains. De hybride heeft voor zo’n 70% indica genen, wat haar gemakkelijk te kweken maakt. De wietsoort groeit graag en snel en heeft de neiging om in de bloeifase flink te willen strekken. Ondanks haar indica overhand, dus laat haar niet al te lang voorgroeien.

De bloeifase van Bakers Delight neemt zo’n 8 tot 9 weken in beslag, waarin planten dikke en compacte toppen produceren. De opbrengst kan dan ook oplopen tot 500 gram per vierkante meter, wat een absolute topoogst is voor een smakelijke wietsoort als Bakers Delight.

Wanneer je een paar verse Bakers Delight toppen ruikt, krijg je een voorproefje op de voortreffelijke smaak. Het zoete aroma doet denken aan Cookies wietsoorten maar dan wel met een fris bolletje sorbetijs erbij. Je zou er de hele dag wel van kunnen snoepen, ware het niet dat DNA Genetics wietsoorten doorgaans een hoog THC percentage hebben. Toch hoef je ondanks het hoge THC-percentage niet bang te zijn voor een diepe winterslaap. Bakers Delight geeft namelijk een kalmerend en gefocust gevoel waarbij je nog prima kunt functioneren.

  • Soort: indica dominante hybride (70% indica)
  • Genotype: The Cookies, Sorbet
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: zoet, Cookies, Sorbet
  • Effect: prettig ontspannen, relaxed
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
(advertentie)