- Droog je wiet tot perfectie met de 16/60 methode
- Gefjon kweekt Kush van de Barney’s boerderij (#12)
- Millennials kopen meer voorgedraaide joints dan wie dan ook
- Biologisch je eigen wiet kweken? Start hier!
- Dima kweekt Mohammed in de Minigrow One kweekkast (#2)
- Duimen voor stekken & Bubba Diesel met kleine hoofdtoppen
Firecrackers: fast food voor stoners
De meeste stonede gerechten en edibles zoals bhang of spacecake vereisen een aardige voorbereiding. Je hebt er best wat ingrediënten voor nodig en moet soms ook al over wietboter beschikken. Niet handig dus als je nu zin hebt in een lekker stoned hapje. Geen nood, je kunt altijd een firecracker maken!
Firecrackers zijn letterlijk vertaalt rotjes of kanonslagen. Dat wetende kun je je wel voorstellen wat het effect van deze eetbare firecrackers is. Juist, ze slaan in als een bom! Om er een paar te maken heb je niet langer dan 5 minuten nodig, ze hoeven alleen maar 22 minuutjes in de oven. Als je zorgt dat je altijd wat cream crackers, wat pindakaas en natuurlijk wat wiet in huis hebt kun je jezelf en je vrienden altijd een lekker stoned hapje voorschotelen. Komt ie!
Wat je nodig hebt
- Pindakaas
- Crackertjes
- Ongeveer een halve gram wiet
Wietbommetjes die je altijd kunt maken
Wat je moet doen
- Besmeer je crackers met een laagje pindakaas. Hoe vetter je pindakaas is hoe beter het trouwens werkt, de cannabinoiden worden namelijk deels opgelost in het vet uit de pindakaas. Calvé pindakaas is prima maar een natuurlijke pindakaas uit de natuurwinkel is wellicht nog wat beter. Gebruik in ieder geval echte pindakaas.
- Vermaal je wiet zo goed mogelijk, een grinder werkt hiervoor perfect.
- Bestrooi je crackers met pindakaas met het wietpoeder, hoe beter je het verspreid hoe beter het is.
- Nu maak je sandwiches van je besmeerde en bestrooide crackers zodat je in het midden de laagjes pindakaas met wiet hebt zitten. Zorg ervoor dat de wiet goed in de pindakaas gesmeerd zit.
- Stop je wietbommetjes nu in de oven en bak ze ongeveer 22 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Bon apetit!
(advertentie)