- Wietboter – lekker, gezond en plezierig + 6 recepten
- CNNBS Basics: kweeklicht voor wietplanten
- Gefjon kweekt Growers Choice en Spliff Seeds (#2)
- Drie experimenten die je alléén met autoflowers kunt doen
- Hoe zit het met de pH-waarde als je biologisch (wiet) kweekt?
- 24K Gold krijgt compostthee & Uncle Kush test Bubba Diesel
Werknemers Burger King verkopen wiet als ‘extra crispy fries’
‘Make America great again’ is de slogan van de nieuwe president en twee jonge werknemers van een Burger King in Epping zijn daar maar alvast mee begonnen. Naast burgers, friet en cola verkochten Garret (20) en Meagan (19) namelijk ook wiet aan hun klanten!
Bijzondere Burger King
Garret Norris en Meagan Dearborn komen allebei uit de plaats Raymond in de staat New Hampshire. Beiden werkten dus ook samen in de drive-trouhg Burger King in Epping, maar het hongerloontje dat dit soort fastfood restaurants je betalen was overduidelijk te mager voor beide jonge ondernemers.
Vandaar dat ze er maar een wiethandeltje op na gingen houden tijdens hun Burger King diensturen. Klanten moesten vragen of ‘Nasty Boy’ aan het werk was en dan ging het THC-balletje vanzelf rollen.
Undercover-operatie
Maar ja, zulke mooie dingen duren nooit lang. Tot afgelopen zaterdag om precies te zijn, want toen arresteerde de politie beide Burger King toppers. ‘Wij hebben genoeg bewijs verzameld dat uitwijst dat de werknemer Garret Norris wiet verkocht door het drive-trough loket’, zegt politiechef Mike Wallace. ‘Dat gebeurde met een undercover-operatie, waarna we later die avond zijn binnengevallen en hem en shiftmanager Meagan hebben gearresteerd.’
De operatie was een samenwerking tussen het Epping Police Department en het Rockingham County Sheriff’s Department.
Nasty Boy
Volgens de politie kwamen de wietklanten bij het restaurant en vroegen dan of ‘Nasty Boy’ aan het werk was. Wanneer dit werd bevestigd moesten ze om ‘extra crispy fries’ vragen. Maar die extra kanpperig dfriet stond dus voor een zak wiet, die ze dan cash konden aftikken bij het loket waar de ‘smerige jongen’ werkte. De cannabis werd dus niet tussen het eten verpakt, maar in losse containertjes verkocht, zo weet de politie nog te melden.
‘We hoorden al tijden lang geruchten dat werknemers illegale drugs verkochten via sommige fastfood restaurants’, weet politiebaas Wallace. ‘Dat kon nooit bewezen worden, tot afgelopen zaterdagavond.’
Naar de rechter
Volgens de politie was de bedrijfsleiding niet betrokken bij de verkoop van zoveel extra knapperige frieten. De twee werknemers die dat wel zijn, zijn inmiddels op borgtocht vrijgelaten. Op 28 februari dient hun zaak voor de rechter…
voor de goede orde: recreatieve cannabis is niet legaal in New Hampshire en beide Burger King toppers zijn sowieso nog minderjarig als het om legale cannabis zou zijn gegaan…