- Droog je wiet tot perfectie met de 16/60 methode
- Gefjon kweekt Kush van de Barney’s boerderij (#12)
- Millennials kopen meer voorgedraaide joints dan wie dan ook
- Biologisch je eigen wiet kweken? Start hier!
- Dima kweekt Mohammed in de Minigrow One kweekkast (#2)
- Duimen voor stekken & Bubba Diesel met kleine hoofdtoppen
Zo zeg, dat is een vreemde wijnkelder!
Een kelder, wat moet je daar anno 2017 eigenlijk nog mee? Eten bewaren we al decennialang in koelkast en vriezer, dus in menig Nederlands huishouden wordt de ondergrondse koelruimte voor andere zaken gebruikt. Zoals in Schiedam, waar iemand een zeer aparte ‘wijnkelder’ aanlegde…
Politie twittert graag
Over naar wijkagent Groenoord, ofwel Fred Bravenboer. Deze politieman is zoals veel van zijn collega’s in blauw uniform tegenwoordig ook actief op de sociale media. Twitter in dit geval, waar je de spannende avonturen van deze Schiedamse agent kan volgen. In teksten die overigens stikken van de spelfouten, maar dat terzijde.
Zaterdag had Fred dienst, dus algauw werd er een eerste tweetje uitgegooid:
‘Vreemde lucht’
En dus moest de arme wijkagent op een halflege maag richting de dame die op zaterdag belde over haar buren en een raar luchtje dat in haar huis hing dankzij die mensen. Nou had ze eerst gewoon rechtstreeks aan de buren gevraagd of die wisten waar de vreemde lucht vandaan kwam, en het antwoord luidde: ‘We zijn een wijnkelder aan het maken!’
‘Planten geen wijn’
Maar ja, goede wijn behoeft geen krans en stinkt niet. Wat wel keihard kan meuren, is wiet natuurlijk. En inderdaad, want dit twittert Fred later op die zaterdag:
(advertentie)